VERKOPERS VAN ONROEREND GOED

REAL ESTATE AGENT - AGENTE INMOBILIARIO - VALENCIA - ALICANTE - API PROFESIONAL ESPAÑA - DIRK BACKAERT - DB REAL ESTATE INTERNATIONAL - AGENCIA INMOBILIARIA - REAL ESTATE AGENCY - COSTA BLANCA - ESPAÑA - SPANJE - SPAIN

Verkopers Vastgoed

 

Denkt u eraan uw eigendom te verkopen? 

 

Om een ​​onroerend goed te verkopen, moet je tegenwoordig een professional zijn of je hebt een goede professionele achtergrond en vaardigheden nodig om ernstige fouten te voorkomen die, als gevolg of nevenschade, kunnen leiden tot aanzienlijke boetes of grote verliezen aan geld en kapitaal.

Graag informeren wij u over de CEE, FEIN, De nieuwe Hypotheekwet, Gegevensbeschermingswet, Witwaswet, Kapitaalwinst etc. Naast het adviseren over enkele toegevoegde waarden waar u uw voordeel mee kunt doen om u te onderscheiden van de concurrentie , Ik bied aan om u te helpen tijdens het aan- en verkoopproces.

We werken samen met internationale MLS-geassocieerde makelaarskantoren en in heel Spanje.

We hebben jarenlange ervaring op de internationale markt, spreken vele talen en bieden onroerend goed aan buitenlandse investeerders.

Door ons selecte portfolio zorgen we voor een complete, transparante en persoonlijke service voor, tijdens en na het verkoopproces.

We stellen voor om uw woning buiten de lokale markt te promoten en uw woning internationaal te bekijken via ons eigen internationale netwerk, op sociale media en door te adverteren op meer dan 100 online betalingsportalen.

We zijn op zoek naar samenwerking en vertegenwoordiging voor nationale en internationale referenties, evenals investeerders voor onroerend goed in heel Spanje.

Wij willen u graag helpen als u op enig moment van plan bent uw woning in Spanje te verkopen. Wij zijn gespecialiseerd in de regio’s van het stadscentrum van Valencia, de buitenwijken van Valencia en de kustlijn van de Valenciaanse Gemeenschap, maar we werken samen met geassocieerde agenten en we zijn actief en goed vertegenwoordigd op het hele grondgebied van het Spaanse schiereiland en op de eilanden.

Geografisch werken we door middel van verwijzingen en in samenwerking met collega’s en andere partners en makelaarskantoren over de hele wereld. Wij nodigen u als professionele agenten uit om met ons samen te werken!

Onze diensten kunnen uw belangen verdedigen met een constante aanwezigheid in het gebied, waardoor u uw tijd kunt besparen en veel zorgen en twijfels kunt voorkomen. Wij bieden administratieve, financiële en juridische bijstand via onze gespecialiseerde gelieerde professionals en begeleiden u adequaat tijdens het gehele aan- en verkoopproces.

Als u toevallig mensen uit uw eigen sociale omgeving tegenkomt die Spaans onroerend goed willen verkopen of erin willen investeren, zouden we het op prijs stellen als u ook onze professionele diensten zou willen aanbevelen. Ze krijgen onze beste persoonlijke service.

Onze specialiteit is om klanten op lange afstand en buitenlandse klanten te vertegenwoordigen, gedurende het volledige verkoper/koper proces, hen hulp te bieden, zelfs nadat het onroerend goed is verkocht!

Wij kunnen u professionele hulp, totale bijstand, advies en vertegenwoordiging bieden, tijdens het volledige verkoper-koper proces! Uw tevredenheid en aanbeveling van onze diensten, zal ons beste visitekaartje zijn!

We zijn goed geschoold en ervaren in de markt voor woningbeleggers voor beheer, advies, promotie en bemiddeling bij de verkoop en aankoop van onroerend goed.

Uitstekende agenten voor uitstekende resultaten!

In het buitenland of de regio kan het erg ingewikkeld zijn om onroerend goed te verkopen of te verwerven zonder het risico te lopen slachtoffer te worden van fraude! Weet jij hoe je de complexe administratie moet aanpakken volgens de nieuwe recente lokale wetgeving?

Wil je je veilig voelen en constant geïnformeerd worden over situaties. verplichtingen en lokale deadlines?

Los al uw zorgen, problemen en twijfels veroorzaakt door de afstand op en schakel een professionele internationale makelaar in als partner!

Geloof me, het is het risico niet waard! Neem de juiste beslissing, neem contact met ons op en informeer uzelf wanneer u maar wilt! We helpen je graag verder! Ons bedrijf is uw oplossing!

Communicatie- of afstandsproblemen?

Neem contact op!