ONZE SERVICE

MAKELAAR SPANJE - REAL ESTATE AGENT - AGENTE INMOBILIARIO - VALENCIA - ALICANTE - API PROFESIONAL ESPAÑA - DIRK BACKAERT - DB REAL ESTATE INTERNATIONAL - AGENCIA INMOBILIARIA - REAL ESTATE AGENCY - COSTA BLANCA - ESPAÑA - SPANJE - SPAIN

We zijn op zoek naar samenwerking en vertegenwoordiging, voor nationale en internationale referenties en transacties, evenals investeerders die geïnteresseerd zijn in onroerendgoed investeringen in onroerend goed in heel Spanje.

Op zoek naar een specifieke woning? Wij kunnen het voor u vinden! We hebben duizenden exclusieve gedeelde eigendommen die worden geadverteerd in onze MLS Database – Multiple Listing Service die dagelijks wordt bijgewerkt.

We willen u graag helpen als u op enig moment van plan bent uw eigendom in Spanje te verkopen of te kopen. Wij zijn gespecialiseerd in de regio’s van het stadscentrum van Valencia, de buitenwijken van Valencia en de kustlijn van de Valenciaanse Gemeenschap, maar we werken samen met geassocieerde agenten en we zijn actief en goed vertegenwoordigd op het hele grondgebied van het Spaanse schiereiland en op de eilanden.

Geografisch werken we via verwijzingen en in samenwerking met Re/Max-collega’s, andere partners en makelaarskantoren over de hele wereld. Wij nodigen u als professionele agenten uit om met ons samen te werken!

Onze diensten kunnen uw belangen verdedigen met een constante aanwezigheid in het gebied, waardoor u uw tijd kunt besparen en veel zorgen en twijfels kunt voorkomen. Wij bieden administratieve, financiële en juridische bijstand via onze gespecialiseerde gelieerde professionals en begeleiden u adequaat tijdens het gehele aan-/verkoopproces.

Als u toevallig mensen uit uw eigen sociale omgeving tegenkomt die Spaans onroerend goed willen verkopen of erin willen investeren, zouden we het op prijs stellen als u ook onze professionele diensten zou willen aanbevelen. Ze krijgen onze beste persoonlijke service.

Onze specialiteit is om klanten op lange afstand en buitenlandse klanten te vertegenwoordigen, gedurende het volledige verkoper/koper proces, hen hulp te bieden, zelfs nadat het onroerend goed is verkocht!

Wij kunnen u professionele hulp, totale bijstand, advies en vertegenwoordiging bieden, tijdens het volledige verkoper-koper proces! Uw tevredenheid en aanbeveling van onze diensten, zal ons beste visitekaartje zijn!

In het buitenland of de regio kan het ingewikkeld zijn om onroerend goed te verkopen of te verwerven zonder het risico te lopen slachtoffer te worden van fraude!

Weet jij hoe je de complexe administratie moet aanpakken volgens de nieuwe recente lokale wetgeving?

Wil je je veilig voelen en constant geïnformeerd worden over situaties. verplichtingen en lokale deadlines?

Los al uw zorgen, problemen en twijfels veroorzaakt door de afstand op en schakel een professionele internationale makelaar in als partner!

Geloof ons, het is het risico niet waard! Neem de juiste beslissing, neem contact met ons op en informeer uzelf wanneer u maar wilt!

Communicatie- of afstandsproblemen? Neem contact op!

We helpen je graag verder!

Ons bedrijf is uw oplossing!

Vastgoed Vastgoed te koop in Valencia

Vastgoed Vastgoed te koop in Alicante

Vastgoed Vastgoed te koop Costa Blanca

Onroerend goed te koop aan de Middellandse Zeekust

Vastgoed Vastgoed te koop in Spanje

Vastgoed Vastgoed te koop in Europa

Vastgoed Vastgoed wereldwijd te koop

Vastgoed verkopen in Valencia

Vastgoed verkopen in Alicante

Onroerend goed verkopen aan de Costa Blanca

Onroerend goed verkopen aan de Middellandse Zeekust

Vastgoed verkopen in Spanje

Vastgoed verkopen in Europa

Wereldwijd onroerend goed verkopen

Vastgoed kopen in Valencia

Vastgoed kopen in Alicante

Onroerend goed kopen in Costa Blanca

Onroerend goed kopen aan de Middellandse Zeekust

Vastgoed kopen in Spanje

Vastgoed kopen in Europa

Wereldwijd onroerend goed kopen