KOPERS VAN VASTGOED COSTA BLANCA SPANJE

REAL ESTATE AGENT - AGENTE INMOBILIARIO - VALENCIA - ALICANTE - API PROFESIONAL ESPAÑA - DIRK BACKAERT - DB REAL ESTATE INTERNATIONAL - AGENCIA INMOBILIARIA - REAL ESTATE AGENCY - COSTA BLANCA - ESPAÑA - SPANJE - SPAIN

Kopers Vastgoed Spanje

 

Voor het kopen van een woning in Spanje kunt u tegenwoordig best beroepen op  professionele hulp  om ernstige fouten te voorkomen die als gevolg of nevenschade kunnen leiden tot flinke boetes of grote verliezen aan geld en kapitaal.

Graag informeren wij u over de CEE, FEIN, De nieuwe Hypotheekwet, Gegevensbeschermingswet, Witwaswet, Kapitaalwinst etc.

Naast het adviseren van enkele toegevoegde waardes waar u uw voordeel mee kunt doen, bied ik mijn service aan om u gedurende het gehele koopproces bij te staan.

We werken samen met internationale MLS-aangesloten makelaarskantoren, ook in heel Spanje.

We hebben jarenlange ervaring op de internationale markt, we spreken meerdere talen en bieden onroerend goed aan aan buitenlandse investeerders.

Door ons selecte portfolio zorgen wij voor een complete, transparante en op maat gemaakte service voor, tijdens en na het verkoopproces.

We stellen voor om uw thuisonderzoek op de markt op MLS-lijsten en meer dan 100 online betalingsportalen te intensiveren.

Wij zijn gespecialiseerd in de regio’s van het stadscentrum van Valencia, de buitenwijken van Valencia en de kustlijn van de Valenciaanse Gemeenschap, maar we werken samen met geassocieerde agenten en we zijn actief en goed vertegenwoordigd op het hele grondgebied van het Spaanse schiereiland en op de eilanden.

Geografisch werken we door middel van verwijzingen en in samenwerking met collega’s en andere partners en makelaarskantoren over de hele wereld. We nodigen professionele agenten uit om met ons samen te werken!

Onze diensten kunnen uw belangen verdedigen met een constante aanwezigheid in het gebied, waardoor u uw tijd kunt besparen en veel zorgen en twijfels kunt voorkomen.

Wij bieden administratieve, financiële en juridische bijstand via onze gespecialiseerde gelieerde professionals en begeleiden u adequaat tijdens het gehele aan-/verkoopproces.

Als u toevallig mensen uit uw eigen sociale omgeving tegenkomt die Spaans onroerend goed willen verkopen, kopen of erin willen investeren, zouden we het op prijs stellen als u ook onze professionele diensten zou willen aanbevelen.

Zij krijgen onze beste persoonlijke service!

Onze specialiteit is om klanten op lange afstand en buitenlandse klanten te vertegenwoordigen, gedurende het volledige verkoper/koper proces, hen hulp te bieden, zelfs nadat het onroerend goed is verkocht!

Wij kennen de markt voor woningbeleggers voor beheer, advisering, promotie en bemiddeling bij aan- en verkoop van onroerend goed.

Uitstekende agenten en uitstekende resultaten!

Wij kunnen u professionele hulp, totale bijstand, advies en vertegenwoordiging bieden, tijdens het volledige verkoper-koper proces!

Uw tevredenheid en aanbeveling van onze diensten, zal ons beste visitekaartje zijn!

Communicatie- of afstandsproblemen? Laat ons je helpen!

Hartelijk dank voor uw aandacht en we hopen u snel te spreken!